Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: یکی از مشکلات به وجود آمده که امکان واریز پول را غیرممکن کرده، این است که افراد دو کد شبا ثبت کرده‌اند و راستی آزمایی آنها در سیستم هنوز به روز رسانی نشده باشد. هر چند که ممکن است یک کد درست باشد اما باید فقط یک کد ثبت شود.

محمد جواد فرهانیان  درباره عرضه بلوکی سهام عدالت از امروز اظهار داشت: تغییر مکانسیم عرضه و تغییر آن به عرضه بلوکی هیچ ارتباطی به نحوه سفارش‌گذاری مردم ندارد و برای سفارش‌گذاری سهام مشمولان هیچ تغییری ایجاد نمی‌شود، مردم مانند روال قبلی عمل کنند و اطلاعات خود را به شعب بانک یا کارگزاری‌ها ارایه دهند فقط مکانزیم اجرا و عملیات بازار تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی به طور ناگهان حجم سفارش یکی از شرکت‌هایی که در سبد سهام عدالت حضور دارد به 10 میلیون سهم می‌رسد، شرایط آن از شمول یک خرده فروشی خارج می‌شود و معامله آن معامله یک سهم عمده است بنابراین باید از طریق روش معمالات بلوکی انجام شود.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با بیان اینکه تغییر روش معامله کمک می‌کند که قیمت عادلانه‌تر شود، گفت: وقتی سهم به این حجم می‌رسد قدرت تصاحب سیت و جایگاه هیات مدیره ایجاد می‌شود. افرادی که تمایل دارند در این شرکت‌ها قدرت کنترلی و راهبردی داشته باشند، معاملات بلوکی و عمده انجام دهند.

فرهانیان همچنین درباره کسانی اطلاعات درست در سامانه ثبت کرده‌اند اما هنوز پول حاصل از فروش سهام عدالت را دریافت نکرده‌اند، اظهار داشت: این گروه می‌توانند با تلفن گویای 1569 تماس بگیرند و مشکل خود را به کارشناسان اطلاع دهند. احتمالا هر مشمول دچار یک مشکل متفاوت باشد به همین دلیل کارشناسان متعددی پاسخگوی مشکل مشمولان سهام عدالت هستند. تماس با این شماره محدودیت زمانی ندارد.

وی ادامه داد: مشمولانی که دچار این مشکل شده‌اند ابتدا وارد سایت سهام عدالت شوند و راستی آزمایی شماره همراه، کد ملی و شبای ثبت شده با نام خود را انجام دهند. بعد از آن می‌توانند در سایت دارایی خود را مشاهده کنند. اگر نتوانستند این پروسه را طی کنند هم از طریق تلفن 1569 و هم مراجعه حضوری به سازمان خصوصی سازی و شرکت سپرده گذاری می‌توانند مشکل پیش آمده را برطرف کنند.

مدیر برنامه‌ریزی وتوسعه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی افزود: یکی از مشکلات به وجود آمده که امکان واریز پول را غیرممکن کرده، این است که افراد دو کد شبا ثبت کرده‌اند و راستی آزمایی آنها در سیستم هنوز به روز رسانی نشده باشد. هر چند که ممکن است یک کد درست باشد اما باید فقط یک کد ثبت شود.

 

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت سپرده گذاری سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود